Bitlis'te araçların hurdaya döndüğü feci kazada 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı

Bitlis'te ticari bir araç ile otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk 7 kişi de yaralandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Tatvan- Van karayolunun Küçüksu mevkisinde meydana gelen kazanın ardından şehirlerarası yol bir süre trafiğe kapandı.

1 ÖLÜ, 7 YARALI

Sürücülerinin isimleri öğrenilmeyen 49 AZ 108 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen 34 PL 2172 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 7 kişi de yaralandı. Hafif ticari araç ile otomobilin hurdaya döndüğü kaza yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Araçlarda sıkışan yaralılar, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarılıp, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınırken, kazada hayatını kaybeden kişinin cenazesi ise otopsi işlemleri için hastane morguna konuldu. Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan karayolu, araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN