Boşanma aşamasında bir cinayet daha! Şerife'yi tüfekle katletti

Boşanma aşamasında bir cinayet daha! Şerife'yi tüfekle katletti

Ankara'da meydana gelen olayda Hasan Başaran isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Şerife Başaran'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Ardından aracına binerek olay yerinden uzaklaşan şahıs, kendi evinin otoparkında başına ateş ederek intihar etti. Hasan Başaran olay yerinde hayatını kaybederken, Şerife Başaran ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Türkiye'de her geçen gün sayısı artan kadın cinayetlerinin adresi bu kez Ankara Altındağ oldu. Edinilen bilgiye göre bugün saat 11.00 sıralarında Karapürçek Mahallesi 346'ncı Sokak’ta meydana geldi. Kızıyla birlikte yaşadığı evden çıkan Şerife Başaran, bir süredir boşanma aşamasında olduğu eşi Hasan Başaran ile karşılaştı.

kadin-2.jpg

POMPALI TÜFEKLE BAŞINDAN VURDU

Çift arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Hasan Başaran otomobilinden aldığı pompalı tüfekle Şerife Başaran'ı başından vurdu. Otomobiline binip kendi evinin otoparkına giden Hasan Başaran, bu kez aynı tüfekle kendi başına ateş etti.

Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hasan Başaran olay yerinde Şerife Başaran da ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

kadin-3.jpg

'EŞİNİ VURDUKTAN SONRA KAÇTI'

Mahallede restoran işleten Halil İbrahim Yıldız, Hasan Başaran'ı olay öncesinde gördüğünü belirterek, "Geldi arabasını dükkanımın önüne çekti, ben de almasını istedim. Sinirliydi ve '5 dakikaya arkadaşım gelecek çekerim' dedi. Aradan yarım saat geçti, silah sesi duyduk. Karşı tarafta eşini vurmuş. Vurduktan sonra kaçtı. Daha sonra arabada kendi kafasına ateş etmiş. Kızı evden uzaklaştırma aldığını söyledi. Bağrışma sırasında kızı annesine, ‘Ben sana söyledim çıkma diye’ dedi. Demek ki daha önce tehdit etmiş" dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN