Bu bir dünya rekoru! İstanbul'un kangren olmuş sorununu çözmek için 15 bin kişi yerin altına indi

Bu bir dünya rekoru! İstanbul'un kangren olmuş sorununu çözmek için 15 bin kişi yerin altına indi

Bir dünya rekoru olarak kayda geçti! İstanbul'un kangren olmuş sorununu çözmek için toplamda 15 bin kişi yerin altına indi! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu...

İstanbul'un kronikleşmiş ulaşım sorunlarına çözüm bulmak adına gerçekleştirilen metro projeleri, dünya rekoruna imza attı.

YERALTINDA ÇALIŞAN KİŞİ SAYISI 15 BİN KİŞİYE ULAŞTI

metro.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, yeraltında çalışan kişi sayısının 15 bin kişiye ulaştığını duyurdu.

İmamoğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir dünya rekoru daha kırdık. An itibariyle metro projelerimiz için yeraltında çalışan sayımız 15 bin oldu. Mühendislerden tünel kazıcılarına, ray döşeyenlerden istasyonları tasarlayanlara bu süreçte gece gündüz çalışan bütün emekçilerimize teşekkürler. Tam Yol İleri!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN