Bu evi görenler dönüp bir daha bakıyor! Balkonu var, kapısı yok

Bu evi görenler dönüp bir daha bakıyor! Balkonu var, kapısı yok

Rize'nin İyidere ilçesinin bir köyünde binanın ön tarafındaki kahvehane seslerinden rahatsız olan Mehmet Temiz, balkona açılan kapıya duvar ördürdü. Yoldan geçerken balkonun kapısı veya penceresinin olmadığı görenler şaşkına döndü.

Rize'nin İyidere ilçesinde yer alan Büyükçiftlik köyündeki Şamlı Apartmanı'nı görenler hayrete düşüyor. 1. katta oturan Mehmet Temiz isimli vatandaş apartmanın ön tarafındaki kahvehane seslerinden rahatsız olduğu için çözümü, balkona açılan kapıya duvar ördürmekte buldu.

Balkona açılan kapıya duvar ören daire sahibi Mehmet Temiz, "Balkonun altında kahvehane var. Buradan çok ses yükseldiği için aile oturma odası olarak kullandıkları odanın balkonunun kapısını duvar örerek kapattı. Ben konuyu bildiğim için ortaya çıkan görüntüyü yadırgamıyorum ama burayı ilk kez görenler için ilginç bir manzara oluşturuyor. Biz de bilmesek 'Tam Karadeniz fıkralarını aratmayacak manzara ortaya çıkmış' diyeceğiz" dedi.

4794404.jpg

KARADENİZ'DE BÖYLE İLGİNÇ OLAYLARLA KARŞILAŞIYORUZ

Balkona geçiş sağlayacak kapının olmadığını gören Cemil Temiz ise "Balkonun kapısını kapatınca ilginç durum ortaya çıkmış. Bence balkonun etrafını duvar örselerdi odayı da genişletmiş olurlardı. Karadeniz'de böyle ilginç olaylarla karşılaşıyoruz, bu da bizim güzelliğimiz" diye konuştu.

4794405.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN