Burhaniye de yabani ot temizliği çalışmaları başladı

Burhaniye de yabani ot temizliği çalışmaları başladı

Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte ilçe genelinde yabani ot temizleme ve peyzaj çalışmalarına başladı.

İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren ekipler yabani otların temizliği, çim biçme işlerinin yanı sıra ağaçların daha verimli ve daha hızlı büyümesini sağlamak amacıyla budama işlemleri de yapılıyor.

Park ve bahçelerde temizlik işlerinin aralıksız devam ettiğini ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ‘’37 kişilik ekibimiz ile birlikte kesintisiz bir şekilde sahada çalışmalar yapmaktayız. Belediyemizin yıl boyunca düzenli olarak verdiği temizlik hizmetlerinin yanı sıra, ilkbahar-yaz döneminde tüm ilçemizi kapsayan alanların bakımını sürdürüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle koordineli olarak çalışarak daha hızlı ve daha geniş alanlara erişim sağlıyoruz. Yaz ayına hazırlıklı olabilmek için çalışmalarımız sürüyor’’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN