Bursa'da kontrolden çıkan araç ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa'da kontrolden çıkan araç ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil hurdaya döndü. Can pazarının yaşandığı kazada 24 yaşındaki Sena Arslan ve 23 yaşındaki Şilan Kızılveren hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Ortaköy Mahallesi yolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası, iki ailenin ocağına ateş düşürdü. Edinilen bilgilere göre, Selahattin Y. (27) idaresindeki otomobil, virajlı yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Hızla yol kenarındaki bir ağaca çarpan araç, çarpmanın şiddetiyle metal yığınına dönüştü.

OLAY YERİNE EKİPLER SEFERBER OLDU

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye arama kurtarma ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, araçta yolcu konumunda bulunan Sena Arslan (24) ve Şilan Kızılveren’in (23) hayatını kaybettiği belirlendi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Feci kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Selahattin Y. ile diğer yolcu Onur C. (24), ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden alınan son bilgilere göre, tedavi altına alınan her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada yaşamını yitiren genç kadınların cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Emniyet güçleri, kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Kazanın aşırı hız mı yoksa yol şartlarından mı kaynaklandığı yapılacak teknik inceleme sonrası netlik kazanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN