Bursa'da şüpheli ölüm! Başından vurulmuş halde meyve bahçesinde bulundu

Bursa'da şüpheli ölüm! Başından vurulmuş halde meyve bahçesinde bulundu

Bursa'da, yakınlarının iftara gelmeyince şüphelendiği 28 yaşındaki Latif Aydoğan, ailesine ait meyve bahçesinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Latif Aydoğan, ailesine ait meyve bahçesine gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. İftar saatlerinde ailesi tarafından endişeyle aranan Aydoğan, meyve bahçesinde ölü bulundu.

54 FN 614 plakalı otomobiliyle Kanalboyu Caddesi'ne doğru hareket eden Aydoğan'dan haber alamayan yakınları, bahçeye giderek aramaya başladı. Ağaçların arasında otomobili bulan aile, aracın dışında Latif Aydoğan'ı başından silahla vurulmuş halde hareketsiz yatarken buldu.

yeni-proje-2.jpg

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Aydoğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, cinayetin ardındaki sebepler ve fail ya da faillerin kimliği henüz belirlenemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN