Bir şüpheli kadın ölümü daha! Kadın öğretmen sitenin bahçesinde ölü bulundu

Türkiye'de 'şüpheli' kadın ölümlerine bir yenisi daha eklendi. Eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde yaşandı. Köksal Ersayın Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 1 çocuk annesi Sümeyra Güven (38), iddiaya göre dün arkadaşına gitmek için evinden ayrıldı.

Sümeyra Güven'den haber alamayan eşi Hüseyin Güven, dün akşam üstü eşinin kaybolduğuna dair emniyete müracaatta bulundu.

8940310.jpg

Genç kadının cesedi bugün 11 katlı Işıtan Sitesi'nin arka bahçesinde bulundu. Sümeyra Güven'in görev yaptığı okula yakın olan Işıtan Sitesi'nin 6. katının apartman merdiveni penceresinden kendini atarak hayatına son verdiği iddia ediliyor.

ssaaaaa.jpg

Güven'in cansız bedeni polisin ve savcının olay yerindeki inlemelerinin ardından otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Öte yandan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun (KCD) verilerine göre, Şubat ayında en az 36 kadın öldürüldü, 17 kadın şüpheli şekilde öldü. KCD’nin raporuna göre şubat ayında öldürülen 36 kadının 10’u evli olduğu erkek, yedisi eskiden evli olduğu erkek, yedisi birlikte olduğu erkek, dördü babası, üçü oğlu, ikisi tanıdık, biri tanımadığı biri tarafından öldürüldü. İki olayda ise failin yakınlığı tespit edilemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN