Okan Buruk ile İsmail Kartal 'Boğazlı Kazak' tartışmasından bu yana ilk kez karşı karşıya gelecek

Okan Buruk ile İsmail Kartal 'Boğazlı Kazak' tartışmasından bu yana ilk kez karşı karşıya gelecek

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu karşılaşmayla Okan Buruk ile İsmail Kartal, 'Boğazlı Kazak' tartışması sonrasında ilk kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Galatasaray, bu akşam sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev derbi, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da yakından etkileyecek.

Bu akşam oynanacak olan derbiyle Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 'Boğazlı Kazak' tartışmasından bu yana ilk kez karşı karşıya gelecek.

BURUK KARTAL'A GÖNDERME YAPMIŞTI

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, 2024 yılı Ekim ayında katıldığı bir etkinlikte kendisine yöneltilen Üst üste maç kazandığınızda uğur getirmek için kıyafet değiştirmiyor musunuz?' sorusunu "O artık geçmişte kaldı. Galatasaray'a gelince sona erdi ama ara sıra oluyor. Boğazlı beyaz kazak giymiyorum" şeklinde yanıtlamıştı.

Okan Buruk – İsmail Kartal rekabetinde derbi karnesi!

KARTAL'DAN BURUK'A YANIT

Kartal ise o dönem Buruk'un bu sözleri sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 0 kişiyle Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri mücadeleden bir fotoğrafını paylaşmıştı.

İsmail Kartal'dan cevap geldi.

KARTAL 'KAZAK KIZIMIN HEDİYESİ' DEMİŞTİ

Öte yandan Kartal, 2023-24 sezonunda "Kazak bana kızımın hediyesi. 'Bu kazak inşallah sana uğur getirir' dedi. Taraftarlar da mutu oluyor herhalde, alıştım artık maçlarda giymek istiyorum. Giymeye devam edeceğim" demişti.

Kızının hediyesi olduğunu belirtmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN