Bir şüpheli kadın ölümü daha! 17. kattan düştü

Bir şüpheli kadın ölümü daha! 17. kattan düştü

'Şüpheli' kadın ölümlerine bir yenisi daha eklendi. Malatya'da bir iş merkezinin 17. katından düşen 56 yaşındaki Ümit Sığırcı hayatını kaybetti. Polis, şüpheli ölümü araştırıyor.

Malatya Çevre Sokak'taki iş merkezinin önünde yerde yatan kadını görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kadının 17. kattan düştüğünü ve hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadının 56 yaşındaki Ümit Sığırcı olduğu anlaşıldı. Şüpheli bulunan olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

eeeeeee.jpg

Öte yandan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun (KCD) araştırmalarına göre, Şubat'ta en az 36 kadın öldürüldü, 17 kadının ölüm şekli ise şüpheli!

KCD’nin raporuna göre şubat ayında öldürülen 36 kadının 10’u evli olduğu erkek, yedisi eskiden evli olduğu erkek, yedisi birlikte olduğu erkek, dördü babası, üçü oğlu, ikisi tanıdık, biri tanımadığı biri tarafından öldürüldü. İki olayda ise failin yakınlığı tespit edilemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN