Büyükşehir 23 Nisan coşkusunu yaşattı

Büyükşehir 23 Nisan coşkusunu yaşattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sunay Akın Söyleşisi ve Kışla Parkı’nda şenlik düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da coşku dolu etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, çocuklara armağan edilen bu anlamlı günde, hem kültürel hem de eğlenceli etkinlikleri Muğlalılarla buluşturdu.

Kışla Parkı’nda Çocuklara Bayram Coşkusu

Büyükşehir Belediyesi, Kışla Parkı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği düzenledi. Parkta düzenlenen çocuk şenliği gün boyu süren etkinliklerle renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar Bayramın Tadını Çıkardı

Renkli Atölyeler, Eğlenceli Gösteriler, Hareketli Spor Etkinlikleri, Masalsı Sürprizler ve Sahne Performanslarıyla donatılan park, çocukların neşeli kahkahalarına ev sahipliği yaptı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, çocuklar eğlenirken ebeveynler de bu özel günü birlikte kutlamanın keyfini yaşadı.

Sunay Akın’dan Anlamlı Söyleşi

23 Nisan etkinlikleri kapsamında, sevilen yazar, gazeteci ve şair Sunay Akın Muğla’da sevenleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen söyleşide Akın, izleyicileri hem düşündürdü hem de duygulandırdı.

Başkan Aras: “Çocuklarımızın Neşesi Muğla’nın Her Köşesine Yayıldı”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan’ın Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlandığını belirterek, “23 Nisan’ın coşkusunu çocuklarımız doyasıya yaşasın diye pek çok etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın neşesi Muğla’nın her köşesine yayıldı.” dedi.

23 Nisan’ın önemine değinen Başkan Aras, “23 Nisan tarihimizde çok özel bir yere sahiptir. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği bu anlamlı gün, Atamız tarafından dünya çocuklarına armağan edilerek geleceğimiz onlara emanet edilmiştir. Bu anlamlı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çocuklarımızla birlikte kutlamaktan büyük onur duyuyorum. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN