Büyükşehirden renkli 23 Nisan kutlaması

Büyükşehirden renkli 23 Nisan kutlaması

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Es Çocuk Evi ve Sivrihisar Çocuk Evi’nden hizmet alan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir etkinlikle kutladı. Miniklerin doyasıya eğlendiği bayram kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Şehir Tiyatroları Sultandere Sahnesi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenlendi. Dans gösterileri ve halk oyunları ile şenlenen programda, çocuklar hem eğlendi hem de kültürel değerleri öğrenme fırsatı buldu.

Kutlamaların en tatlı anlarından biri ise pasta kesimi oldu. Programın sonunda çocuklar tarafından sergilenen “Atam İzindeyiz” yazısı ise büyük alkış aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN