Çanakkale'de motosikletlilere pusu: 2 kişi öldü

Çanakkale'de motosikletlilere pusu: 2 kişi öldü

Motosikletli saldırılardaki artış ve motosikletlileri pusuya düşürerek cinayet işleme taktiği ürkütücü boyutlara ulaştı. Film sahnesini aratmayan cinayet bu kez Çanakkale'nin Bayramiç bölgesinde meydana geldi. Motosiklet ile seyir halindeyken şüphelilerce pusuya düşürülerek silahla vurulan 2 kişi yaşamını yitirdi. Feci olaya ilişkin polis ekipleri soruşturma başlattı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde; motosiklet ile seyir halinde olan Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı (26), pusu kuran kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunların isabet etmesiyle motosikletten düşen Aydın ve Avcı hayatını kaybetti.

2.jpg

Olay, saat 21.30 sıralarında Sarıot Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosiklet ile Sarıot köyünden ayrılan Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı (26), kavşaktan ana yola çıkarken, pusu kuran kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

1-005.jpg
Olay yeri

Açılan ateş sonucu vurularak motosikletten düşen Aydın ve Avcı metrelerce sürüklendi. Silah seslerini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar, yerde yatan 2 kişiyi görünce 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-5.jpg
Şakir Aydın

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şakir Aydın'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Tayfun Avcı ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

yeni-proje-4.jpg
Tayfun Avcı

Avcı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN