Ceyhan Belediyesi standı ilgi odağı oldu

Ceyhan Belediyesi standı ilgi odağı oldu

Ceyhan Belediyesi, Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde açtığı stantla ilgi odağı oldu.Adana’da 3 gün süren festivale yerli ve yabancı turistlerin de gözdesi haline gelirken Ceyhan Belediyesi’nin festival alanındaki standında Kadın Eli biriminin el emeği, göz nuru ürünleriyle birlikte yöresel lezzetler sunuldu.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlarla birlikte festival katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, festivale emeği geçenlere teşekkür etti.

Ceyhan Belediyesi ekiplerinin ürettiği ürünleri vatandaşlarla buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Başkan Erdem, festival standında muhammara, muhacir ekmeği, kabuklu, kabuksuz yer fıstığı, nar, şalgam, pişi, kurabiye, turşu, biber ve domates salçası ile böğürtlen reçelinin gördüğü ilgiden mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Hülya Erdem ve belediye ekipleri vatandaşlara bol bol içecek ikramında da bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN