Çocuğunu hastaneye götürecekti, dünyası başına yıkıldı

İstanbul'da çocuğunu hastaneye götürmek üzere sokakta park ettiği aracına giden adam, hayatının şokunu yaşadı. Saniyeler içinde yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde bir ara sokak üzerinde dün (16 Kasım 2022 Çarşamba günü) akşam saatlerinde park halinde bulunan lüks otomobilin yanına gelen hırsız, elini kolunu sallayarak otomobili saniyeler içinde çaldı.

Şahsın otomobile kendi aracıymış gibi binerek uzaklaşması dikkat çekti.

istanbul-umraniye-hirsizlik-videosu.jpg

HASTANEYE GİDECEKKEN YAŞADIĞI HIRSIZLIĞI FARK ETTİ

Araç sahibi Erkan Güz, rahatsızlanan çocuğunu hastaneye götürmek için dışarıya çıktığında otomobilinin çalındığını fark etti.

Erkan Güz, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri binanın güvenlik kamerasını inceledi. Ekipler, görüntülerde eşkallerini belirlediği iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Saniyeler içinde gerçekleşen hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

istanul-umraniye-hirsizlik-ani.jpg

"BENDEN DAHA RAHAT ARABAMA BİNİP GİDİYOR"

Otomobili çalınan Erkan Güz, şunları söyledi:

"Dün akşam saatlerinde kızımı hastaneye götürmek için aşağıya indim. Arabayı park ettiğim yerde olmadığını gördüm. Durumu polis ekiplerine haber verdim.

Arabayı park ettiğim yeri gören güvenlik kameralarını inceledik. Görüntülerde hırsız geliyor, benden çok rahat bir şekilde arabama binip gidiyor. Aracımı bulanan kişilere ödül vereceğim."

istanbul-umraniye-araba-hirsizligi-video.jpg

otomobili-calinan-erkan-guz.jpg
Erkan Güz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN