Kağıt toplama aracıyla 5 televizyon, 2 çift ayakkabı, 2 adet kompresör makinesi çaldı

İstanbul'da kağıt toplama aracıyla hırsızlık yapan şüpheli, bir işyerinin deposundan televizyon, ayakkabı ve inşaat malzemesi çaldı. Hırsız, çaldıklarını koyduğu çekçek arabasını kamyonetine yükleyerek kaçtı. Şüpheli N.C., işyerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis tarafından yakalandı.

İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Gümüşpala Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işyerinin deposundan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

İşyerindeki ve sokaktaki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, işyerine çekçek el arabasıyla gelen hırsızın, çevreyi kontrol ettikten sonra depoya girerek televizyonları kamyonet kasasına yerleştirdiği görüldü. Şüphelinin ayakkabı ve kompresörü de çaldığı belirlendi.

cekcek-arabasi-hirsizlik-1.jpg

23 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Çek çek arabasıyla işyerinin deposundan bulunan 5 adet LED TV, 2 çift ayakkabı ve 15 bin TL değerinde 2 adet kompresör makinesi çalan şüpheli N.C., Esenyurt ilçesi Balıkyolu Mahallesi'ndeki adresine düzenlenen baskınla yakalandı.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen N.C. hırsızlığı itiraf ederken, 23 benzer suçtan kaydı olduğu tespit edildi. Şüpheli 'İş yeri ve kurumdan hırsızlık' suçundan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

cekcek-arabasi-hirsizlik-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN