Caddeye kontrolsüz giren otomobil, içi yolcu dolu minibüsü devirdi

Balıkesir'de ara sokaktan kontrolsüz gelen bir aracın çarptığı minibüsün devrilmesi sonucu 9 kişi yaralandı. Trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Balıkesir'in Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde bugün (19 Ekim 2022 Çarşamba günü) saat 12.30 sıralarında Eda Onak yönetimindeki otomobil, Yalçın Balık kontrolündeki yolcu minibüsüne yandan çarptı. Minibüs çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkarak, devrildi.

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2 sürücüyle birlikte minibüste bulunan 7 yaralı yolcu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Polis, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlattı.

balikesir-haberleri.jpg

balikesir-trafik-kazalari.jpg

balikesir-son-dakika.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN