Çocuk Kültür Evi'nde Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Çocuk Kültür Evi'nde Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Kuruluşundan bu yana yürüttüğü atölye ve etkinlik programlarının yanı sıra çocuklara kütüphane hizmeti de sunan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, her yıl mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi

Çocuk Kültür Evi atölyelerinde, Kütüphane Haftası boyunca “Evde Yazar Sohbetleri“ etkinliğinin mart ayı konuğu olan Yeşim Saygın’ın Çocuk Kültür Evi katılımcıları için özel olarak hazırladığı video sohbet izlenerek çocuklarla kitap ve kütüphaneler konulu keyifli sohbetler gerçekleştirildi. Sohbetin ardından Çocuk Kültür Evi atölye programlarına devam eden tüm çocuklara çocuk edebiyatının sevilen kitaplarından armağan edildi.

Çocuk Kültür Evi, Kütüphane Haftası dolayısıyla öğretmenleri eşliğinde Çocuk Kültür Evi’ni ziyaret eden Çanakkale Belediyesi Cevatpaşa Atam Kreş‘in Sarı Yıldız, Bulut ve Güneş sınıflarıyla da bir masal etkinliği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında minik ziyaretçilere Annie Silvestro’nun “Kütüphane Tavşanı“ isimli kitabı okunarak onlarla kütüphane kullanımı hakkında neşeli bir sohbet gerçekleştirildi. Sohbetin ardından miniklere kütüphanedeki kitapları inceleme fırsatı sunan etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN