Çocuk yaştaki hırsızlardan şoke eden market soygunu! Biri dondurma almak için oyaladı diğeri ise...

Şanlıurfa'da bir marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çocuk yaştaki hırsızların yaptığı plan şoke etti. Yapılan hırsızlıkta, çocuklardan biri dükkan sahibini dışarı çıkartıp oyalarken bir diğeri ise kasadaki paraları çalarak marketten ayrıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Çocuk yaştaki hırsızlardan akılalmaz plan ile market soygunu.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Gazi Caddesi üzerinde yaşanan olayda iddialara göre, Fesih Kahraman’ın işlettiği dükkana giden bisikletli bir çocuk, içeri girip dondurma almak istediğini söyledi. Dışarı çıkan Kahraman, dolabın yanına giderek çocuğun istediği dondurmayı vermek istedi.

DONDURMA NİYETİYLE GELİP KASADAKİ PARALARI ÇALDILAR

Küçük çocuk dükkan sahibini oyalarken, yolun karşısında bekleyen arkadaşı ise içeri gidip kasadaki paraları aldı. Paraları cebine koyan çocuk, elini kolunu sallayarak dükkandan ayrıldı. Arkadaşının dükkandan çıktığını gören çocuk, dondurma almayarak geldiği bisiklete binip uzaklaştı. İçeri girdiğinde çekmecede paralarının olmadığını fark eden Kahraman, güvenlik kameralarını izlediğinde gözlerine inanamadı.

"BUNLAR İKİ KİŞİ ANLAŞMIŞLAR"

İki arkadaşın hırsızlık yapmak için bir plan yaptığını ve paraları alıp uzaklaştığını gören Kahraman, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, çocuk yaştaki hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını incelediğinde planı fark ettiğini belirten Kahraman, "Bunlar ileride iki kişi anlaşmışlar. Tabİi bunu görüntüleri izleyince anladık. Ben içeride çay içiyordum. Bir tanesi gelip dondurma almak istediğini söyledi. Beni dışarı çıkarıp dondurma dolabıyla uğraştırırken öbürü içeri dalıyor. 950 Türk Lirası alıp çıkarak gidiyor" diye konuştu.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir