Çorum'da akılalmaz olay: Cenazeler karıştı, mezardan çıkarılıp morga konuldu

Çorum'da akılalmaz olay: Cenazeler karıştı, mezardan çıkarılıp morga konuldu

Çorum'un Alaca ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Defnedilen cenazenin farklı kişiye ait olduğu ortaya çıkınca mezar açılarak çıkarılan cenaze hastane morguna kaldırıldı. Karıştırılan iki cenaze yarın toprağa verilecek.

Akıllara durgunluk veren olay Çorum'un Alaca ilçesinde yaşandı. Alaca Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Zeki aksakal ile Nuri Yalçınkaya aynı gün vefat etti.

CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Morgdaki işlemlerin ardından Nuri Yalçınkaya'nın cenazesi, yanlışlıkla Zeki Aksakal'ın ailesine teslim edildi. Aksakal'ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Sebilullal Camisi'nde kılınan namazın ardından cenaze, Alaca Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

BAŞKA BİRİNİN CENAZESİ TESLİM EDİLDİ

Bugün cenazeyi teslim almak için hastaneye giden Nuri Yalçınkaya'nın ailesi ise morgda kendilerine verilen cenazesinin farklı bir kişiye ait olduğunu fark etti. Bunun üzerine aile, adli ve idari soruşturma başlattı.

MEZAR AÇILDI, MORGA KALDIRILDI

Soruşturmada Aksakal ile Yalçınkaya'nın cenazelerinin karıştırıldığı saptandı. Savcılık izni ile mezar açılarak Yalçınkaya'nın cenazesi çıkarıldı.

Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN