Denizli'de 3 yaşındaki çocuk sulama havuzunda ölü bulundu

Denizli'de 3 yaşındaki çocuk sulama havuzunda ölü bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki Z.F.Y., yakınlardaki bir sulama havuzunda ölü bulundu.

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Benlik Mahallesi'nde acı bir olay meydana geldi. H.Y. ve N.Y. çifti, evlerinin önünde oynayan 3 yaşındaki kızları Z.F.Y'yi göremeyince durumdan şüphelenerek arama çalışması başlattı.

MAHALLE SAKİNLERİ VE EKİPLER ARAMA BAŞLATTI

Ailenin ihbarı ve mahalle sakinlerinin de katılımıyla bölgede yürütülen arama faaliyetleri sonucunda küçük kız, evlerinin yakınında yer alan bir sulama havuzunda bulundu.

Olay yerine sevk edilen ekiplerin ilk incelemelerinde 3 yaşındaki Z.F.Y'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Küçük çocuğun cansız bedeni, olay yerindeki adli incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN