Denizli'de bir evde 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Denizli'de bir evde 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tek katlı bir evin önünde ağlayan çocuğu görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri evde yerde bir çocuğu hareketsiz yatarken gördü. Cesedin 2 yaşındaki M.A.K.'ye ait olduğu belirlendi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir evde 2 yaşındaki çocuk polis ekipleri tarafından ölü bulundu. Cesedin 2 yaşındaki M.A.K.'ye ait olduğu tespit edildi.

Olayda, tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, evde bir çocuğu hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Cesedin 2 yaşındaki M.A.K.'ye ait olduğu belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Evde bulunan biri 9 aylık diğeri 5 yaşındaki 2 çocuk ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Evin bir süre önce, çocuğun annesi 27 yaşındaki G.K.'nin erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin yakınları tarafından kiralandığı; G.K.'nin çocuklarıyla burada misafir olarak kaldığı iddia edildi.

Polis, çocuğun annesi G.K. ile erkek arkadaşını arama çalışması başlattı.

Çocukların babasının ise bir süredir cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN