Depremde hayatını kaybeden Şeyma'nın paylaşımı yürekleri burktu

Depremde hayatını kaybeden Şeyma'nın paylaşımı yürekleri burktu

Kahramanmaraş depremlerinin acı bilançosu gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada yıllar önce yapılmış olan bir paylaşım ise yürekleri burktu. Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybeden vatandaşlardan biri olan üniversite öğrencisi Şeyma'nın İzmir depreminden sonra, "burası da Elazığ'ın, İzmir'in kaderini yaşarsa benim için ailem için veya herhangi biri için melek oldu diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın" dediği ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler 10 ili derinden sarstı. Depremden sonra altıncı güne girmemize rağmen hala bazı bölgelerde vatandaşlar enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

Son açıklanan rakamlarla birlikte hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 20 bin 665’e yükseldi. AFAD tarafından açıklanan rakamlarda 80 bin 88 kişinin kurtarıldığı bildirildi.

Sosyal medyaya iki gün öncesinden düşen bir görüntü ise yürekleri paramparça etti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız arasında olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi olan Şeyma Gökkaya, tatil için memleketi Kahramanmaraş’a ailenin yanına gitmişti.

Şeyma, meydana gelen büyük depremlerde hayatını kaybetti. Şeyma’nın büyük İzmir depreminden sonra 3 Kasım 2020'de gerçekleştirdiği paylaşım ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Şeyma’nın 2020’deki paylaşımında, "Bir deprem ülkesinde yaşayan ve deprem tehlikesi yüksek illerden Kahramanmaraş'ta yaşayan biri olarak bir gün burası da Elazığ'ın, İzmir'in kaderini yaşarsa benim için ailem için veya herhangi biri için melek oldu diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2023-02-11-090733.png

gggggggggg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN