Muayene esnasında doktora saldırı

Muayene esnasında doktora saldırı

Denizli Devlet Hastanesi'nde, hastaları muayene ettiği esnada saldırıya maruz kalan Doktor Hüseyin Alim, 3 gün iş göremez raporu aldı.

Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli Üroloji Uzmana Doktor Hüseyin Alim, hasta muayenesi esnasında bir kişinin saldırısına maruz kaldı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda Alim, kendisine yapılan saldırının ardından meslektaşları tarafından tedavi altına alındı. Hasta S.G., raporunu imzalatmak için üroloji uzmanı Dr. Hüseyin Alim'in odasına girdi. Bu sırada başka bir hastaya bakan Dr. Alim, S.G.'ye koridorda beklemesini söyledi. S.G. Bunun üzerine yumrukla Alim'i darp etti. Alim'in aldığı darbeler nedeniyle 3 gün iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Hastalar ve güvenlik görevlileri tarafından yakalanan saldırgan ise polise teslim edildikten sonra gözaltına alındı.

Denizli Devlet Hastanesi’nde dün saat 11:30 sıralarında meydana gelen olayda, üroloji uzmanı Dr. Hüseyin Alim yüzüne aldığı yumruk darbelerinin ardından meslektaşları tarafından hemen tedavi altına alındı. Saldırgan ise diğer hastalar ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Uzman doktoru darp eden saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yaşanan şiddeti kınayan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Alim’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öztürk, açıklamasında, “Denizli Devlet Hastanesi'nde görev yapan üroloji uzmanı Dr. Hüseyin Alim’e yönelik yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, değerli hekimimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Amacı insanlığa hizmet olan, vatandaşlarımıza hizmet sunma gayretiyle gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur. Sağlık çalışanlarımızın bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Sağlık çalışanımızın yanında olduğumuzun ve bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN