Durdurulan araçtan çalınan inek çıktı

Durdurulan araçtan çalınan inek çıktı

Kocaeli'de durdurulan araçtan çalınan inek çıktı. İneğin kulağındaki küpede yazan numaradan sorgulama yapan polisler sahibine ulaştı ve şüphelileri gözaltına aldı.

Kocaeli Karamürsel'de polis ekipleri durdurduğu araçta inek olduğunu fark etti. Bunun üzerine ineğin kulağındaki küpe numarasından sorgulama yapan ekipler, hayvanın sahibinin başkası olduğunu tespit etti. Araçta bulunan A.U., Y.U. ve G.U. gözaltına alındı. Çalındığı saptanan ineğin sahibi Süleyman Yüksel'e ekipler durumu haber verdi ve bu sırada şüpheliler ile hayvan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

88.jpg

Burada veteriner kontrolünden geçirilen ineğin 4 aylık gebe olduğu belirlendi. Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından inek, sahibine, şüpheliler ise jandarma ekiplerine teslim edildi.

11.jpg

Otlaması için bıraktığı ineğinin çalındığını fark etmediğini söyleyen Süleyman Yüksel, "Beni emniyet güçleri aradığında fark ettim. Daha önce farkında değildim. İneğin Karamürsel'de bulunduğunu söylediler. Gelip teslim aldık. Sağ olsunlar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN