Enkaz altından çektiği videoyla yardım istedi: Lütfen bizi kurtarın

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 7.4 şiddetinde deprem haberiyle sarsılırken, deprem pek çok kentte yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan bir vatandaş enkaz altından çektiği video ile sosyal medyadan yardım istedi.

Bu sabaha karşı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Türkiye 4. seviye alarm ilan ederek uluslararası yardım çağrısında bulundu. 9 ilde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem pek çok kentte yıkıma neden oldu. Bölgede 6 şiddetinin üzerinde 22 deprem meydana gelirken, uzmanlar evlerden uzak durulması çağrısında bulundu.

Depremin ardından pek çok kentte enkaz altında bulunan vatandaşlardan yardım çığlıkları yükseliyor. Kahramanmaraş'ta Seçkinler Sitesi'nde enkaz altında kalan bir vatandaş, kurtarılmaları için çektiği videoyu sosyal medyadan yayınlayarak yardım istedi.

"ARKADAŞIMIZDAN SES YOK"

İsmi öğrenilemeyen vatandaş, paylaştığı videoda, "Seçkinler Sitesi C Blok'ta enkaz altındayız. Büyükşehir Belediyesi karşısında bulunuyoruz. Kaşımız kanıyor, arkadaşımızın birinden ses yok. Lütfen bunu duyan yardıma gelsin. Ofisteyiz, 3 kişiyiz. Enes Çiftçioğlu, Kadir Hakan Kılıç ve ben enkaz altındayız. Lüften yardıma gelin" dedi.

İlgili Haberler