Erdoğan'ın Diyarbakır ziyareti öncesi ulaşıma sis engeli

Erdoğan'ın Diyarbakır ziyareti öncesi ulaşıma sis engeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yapacağı Diyarbakır ziyareti sis engeline takıldı. Etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, uçak seferleri yapılamıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'daki maden faciası nedeniyle ertelediği Diyarbakır ziyaretini bugün yapacak. Yapımı tamamlanan 140 projenin toplu açılış törenine katılacak olan Erdoğan'ın ziyareti öncesi Diyarbakır'da etkili olan sis hayatı olumsuz etkiledi. Etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, uçak seferleri yapılamıyor.

5642084.jpg

Kentte sabah saatlerinde etkili olan sis yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Diyarbakır Havalimanı’nda uçaklar iniş ve kalkış yapamazken, sisin dağılmasının ardından yeniden seferlerin başlayacağı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN