Eşi kaza yaptı: Olay yerine gelince tepkisi pes dedirtti

Eşi kaza yaptı: Olay yerine gelince tepkisi pes dedirtti

Aksaray’da bir kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir başka otomobille çarpıştı, bir kişi yaralandı. Kadın sürücünün olay yerine gelen eşi ise araçtaki hasarı görünce “Arabam gitti. Bak ya bak” diyerek ön tampona tekme atması görenleri şaşkına çevirdi.

Aksaray’da meydana gelen kazada sürücünün eşinin karısı ve 2 çocuğunu düşünmeden hasar alan arabasına üzülmesi dikkat çekti. Çevredekiler, “Çoluğundan çocuğundan değerli değil. Sakin olalım” diye sakinleştirmeye çalıştı.

Aksaray’da saat 15.00 sıralarında Küçük Bölcek Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda kavşakta kaza meydana geldi. Şenay K. yönetimindeki otomobil kavşakta Hasan Hüseyin D.'nin kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada sürücülerden Hasan Hüseyin D.'nin yanındaki eşi Arzu D. yaralandı. Yaralı Arzu D., ihbarla çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Hüseyin D. ve diğer sürücü Şenay K. ile 2 çocuğu kazadan yara almadan kurtuldu.

HASAR ALAN ARACINI TEKMELEDİ

Sürücü Şenay K.'nin kaza yaptığını duyup gelen eşi Eray K., araçtaki hasarı görünce ''Arabam gitti. Bak ya bak'' diyerek ön tampona tekme attı. Çevredekiler ise ''Çoluğundan çocuğundan değerli değil. Sakin olalım'' diye Eray K.'yi sakinleştirmeye çalıştı.

Polis de Eray K.'yi aracın başından uzaklaştırıp, sakinleştirmek istedi. Bu sırada sürücü Şenay K.'nin kucağındaki çocuğu ağlamaya başladı. Diğer sürücü Hasan Hüseyin D.'nin ise otomobilini yeni satın aldığı ve eşiyle birlikte pikniğe gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN