Eski kocasını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti

Eski kocasını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti

Çorum’da İlknur Aydoğan (35), eski eşi Battal Alkan’ı (36) tabancayla vurarak öldürdü. Telefonla ilk eşi F.B.'yi arayıp, Alkan'ı öldürdüğünü söyleyen Aydoğan, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Kale Mahallesi Aydın Evler 2'inci Sokak’ta meydana geldi. İlknur Aydoğan görüşmek için eski eşi Battal Alkan'ın evine gitti. Burada taraflar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

İLK EŞİNİ ARAYIP SÖYLEMİŞ

Tartışma sırasında İlknur Aydoğan, tabanca ile Battal Alkan'ı vurarak öldürdü. Aydoğan ardından telefonla ilk eşi F.B.'yi arayıp, Battal Alkan'ı öldürdüğünü söyledikten sonra bu kez silahı kendi başına doğrultup tetiği çekti.

EKİPLER BALKONDAN GİRDİ

F.B.'nin ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kapı açılmayınca itfaiye merdiveni ile balkondan eve giren ekipler, Battal Alkan ile İlknur Aydoğan'ın başlarından vurulmuş cesetleriyle karşılaştı.

İlknur Aydoğan ile Battal Alkan’ın cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN