Festival hazırlıkları sürüyor

Festival hazırlıkları sürüyor

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 23. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali öncesi sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 6-7-8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenecek 23. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali öncesi sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelerek festival için yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

HAZIRLIKLARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Toplantıya, Belediye Meclis üyeleri, Festival Komitesi, Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Festivale kısa bir zaman kalmasına rağmen çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten başkan Posbıyık, “Festival hazırlıklarına erken başlamıştık ancak tüm ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası durdurduk ve Ereğli halkı ile birlikte deprem bölgesine tüm Türkiye gibi destek verdik. Elimizden geleni yaptık. Seçimin de ardından tüm Türkiye’de festivaller yapılıyor. Halkımızdan da festival yapılması yönünde talepler alıyoruz. Biz de ekibimizle birlikte hazırlıklara başladık.

FESTİVAL EREĞLİ HALKININ FESTİVALİ

Bu festival Ereğli halkının festivali. Sivil toplum örgütleri etkinlikleri ile festivalimize renk katıyor. Yine güzel bir festival geçirmek için Ereğli halkının, sivil toplum örgütlerinin fikirlerine ve önerilerine ihtiyacımızı var. Sizlere form dağıttık. Festivalde etkinlik düzenlemek isteyen kuruluşlarımız derneklerimiz 8 Haziran Perşembe günü son gün Kültür Müdürlüğümüze başvurularını yapabilirler. Sanatçıların belirlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Sanatçı fiyatları da ülkemizdeki zamlara göre artışlarına göre artmış. Festivale katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Toplantıda Kadın Futbol takımının 2004 yılında Şalvarspor Alyazmalıspor’la başlayan başarı hikâyesinin videosu izletilildi ve hazırlanan özel albüm dağıtıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN