Freni boşalan TIR ortalığı savaş alanına çevirdi

Freni boşalan TIR ortalığı savaş alanına çevirdi

Tokat'ta freni boşalan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 4 araca çarptıktan sonra devrilerek alev aldı. 3 kişinin yalandığı kaza güvenlik kamerasına da yansıdı.

​Kaza, 22.00 sıralarında Geyras Mahallesi Çevre Yolu kavşağında meydana geldi. Sivas istikametinden Tokat'a seyir halinde olan Ahmet Demir yönetimindeki 27 U 8698 plakalı fındık kabuğu yüklü TIR, yokuş aşağı inerken kavşakta duramadı.

4482693.jpgKırmızı ışıkta bekleyen 3 araca çarptıktan sonra kavşaktan diğer yöne geçen TIR, park halindeki bir otomobile çarptı. Önünde sürüklediği araçla birlikte şehir içi minibüslerinin park durağında devrildi.

4482694.jpg

Alev alan TIR'ın sürücüsü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Kaza yerine sevk edilen Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri, TIR'ın kupasında çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Kazada TIR'ın sürüklediği hafif ticari araçta bulunan biri kadın iki kişi ile otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar ambulansa kentteki hastanelere sevk edildi. Kazayı yara almadan atlatan TIR sürücüsü aracın freninin boşaldığını söyledi. Kaza anı şehir içi minibüslerinin park durağındaki güvenlik kamarasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN