Gaziantep'te peş peşe patlamalar! Ortalık savaş alanına döndü

Gaziantep'te peş peşe patlamalar! Ortalık savaş alanına döndü

Gaziantep'te bir lokantadaki dört sanayi tüpü patladı. Büyük bir gürültüyle peş peşe yaşanan patlamalar sonucunda 2 kişi yaralanırken ortalık savaş alanına döndü.

Dehşete düşüren olay saat 04.00 saatlerinde Mevlana Mahallesi’nde yaşandı. Cadde üzerinde bulunan lokantada bulunan tüpler, kimsenin olmadığı sırada bilinmeyen nedenle patladı.

g1

PEŞ PEŞE PATLAMA

Büyük bir gürültüyle peş peşe yaşanan patlamalar, çevredeki ev ve iş yerlerinde hasara neden oldu.

g2

Patlama ile birlikte lokanta yakınındaki 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ihbarla gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

g3

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çalışma başlatırken, tüplerin patlama nedeni de araştırılıyor.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN