Giresun'da 'intihar' şüphesi: Kaybolan 16 yaşındaki kızın cesedi kayalıklarda bulundu

Giresun'da 'intihar' şüphesi: Kaybolan 16 yaşındaki kızın cesedi kayalıklarda bulundu

Bir gün önce Giresun'da kaybolan 16 yaşındaki kız için ekipler arama çalışmalarını başlatmıştı. Küçük çocuk en son Eynesil Kalesi mevkiinde görülmüştü. Arama çalışmalarını yürüten ekipler kayalıkların arasından küçük kızın cesedini çıkardı. İntihar ettiği iddia edilirken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı söylendi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde dün ailesi tarafından güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu.

Alınan bilgilere göre dün öğleden sonra en son Eynesil Kalesi mevkiinde görülen 16 yaşındaki D.A’dan haber alınamadı.

whatsapp-image-2023-06-13-at-16-13-04.jpeg
Olay yeri

'KAYALIKLARIN ARASINDA CESEDİ BULUNDU'

Bunun üzerine yakınları tarafından güvenlik güçlerine haber verildi. Kaledeki deniz feneri yanına bıraktığı cep telefonunda bir fotoğraf bulundu.

İhbar üzerine Sahil Güvenlik denizde, Emniyet ekipleri ise çevrede arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda D.A’nın sahilde kayalıkların arasında cansız bedenine ulaşıldı.

Küçük kızın denize atlayarak intihar ettiği iddia edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

7174377.jpg
16 yaşındaki D. A.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN