Google Haritalar'dan bile görünüyor! Sosyal medyada gündem oldu: Kadıköy'de yeni göl oluştu

Google Haritalar'dan bile görünüyor! Sosyal medyada gündem oldu: Kadıköy'de yeni göl oluştu

Google Haritalar uygulamasında bile böyle görünüyor! Sosyal medyada gündem oldu! Kadıköy'de yeni bir göl oluştu...

Kadıköy'deki bir arsada 5 yıl önce başlayan inşaat çalışmaları, temel kazısının tamamlanmasının ardından durdu. Ancak zamanla, temel çukuru suyla dolup adeta bir göle dönüştü. Google Maps uygulaması da su dolu çukuru bir göl olarak algıladı, bu durum sosyal medyada gündem oldu. Göle dönen çukur, drone ile görüntülendi.

Drone görüntülerinde, inşaat alanındaki kazılmış çukurun büyük bölümünün suyla dolu olduğu görülürken, suyun tahliye edilmeye başlandığı da kaydedildi.

İNŞAAT TEMELİ ÇUKURU GÖLE DÖNDÜ

Google Mapsa yansıdı, sosyal medyada olay oldu: Kadıköyün yeni gölü

Su birikintisinin hoş bir görüntü olmadığını belirten Kadıköy sakinlerinden Gökhan Gönültaş, durumu değerlendirerek, "Sizin sayenizde bilgim oldu. Yani açıkçası böyle atıl kalması çok hoş bir durum değil. Kadıköy için açıkçası çok böyle hoş bir durum değil tabii ki. Konuyla ilgili yetkililerin buraya önem vermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Diğer bir Kadıköy sakini Arif Özçam ise, "İnşaatları açıyorlar, temelleri bu sefer uzun süre boş kalıyor. Birçok yerde var bu şekilde. Kim ne yapacaksa yapsın bir an önce yani. Benim bildiğim kadarıyla bayağıdır var bu böyle. Artık kaldırsınlar ne yapacaklarsa" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN