Güpegündüz kuyumcuyu soydular: 1 dakikada 3,5 milyonluk vurgun!

Güpegündüz kuyumcuyu soydular: 1 dakikada 3,5 milyonluk vurgun!

Bursa’da güpegündüz kar maskeli ve silahlı iki kişi girdikleri kuyumcudan 3,5 milyon değerindeki altını çalıp kaçtı. Polis ekipleri soygunu gerçekleştiren 2 kişiyi 8 saat geçmeden yakaladı. Soygunda gasp edilen mücevherler ise eksiksiz olarak ele geçirildi.

Bursa'daki bir kuyumcuya giren 3 kişi, silah tehdidiyle vitrindeki altınlardan bazılarını gasbederek kaçtı. Çalınan 1,5 kilogram ağırlığındaki altınların değerinin yaklaşık 3 milyon 500 bin lira olduğu öğrenildi.

Yüzlerini kar maskesiyle gizleyen şüpheliler, plakası henüz belirlenemeyen otomobille Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi Selçukbey Caddesi'nde M.M'ye ait kuyumcu dükkanının önüne geldi.

yeni-proje-7.jpg

Zanlılardan 2'si içeri girerek M.M'ye silah doğrulttu. Vitrindeki altınların bazılarını gasbeden ve iş yerinden çıkarken havaya 2 el ateş açan şüpheliler, geldikleri otomobile binerek uzaklaştı. Kuyumcunun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

yeni-proje-8.jpg

POLİS TÜM GÜVENLİK KAMERALARINI MERCEK ALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını teker teker inceledi. Polis, kısa sürede şüphelilerin kaçtıkları otomobilin plakasını ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

yeni-proje-11.jpg

SAKLANDIKLARI EVE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ekipler, şüpheli E.Ç. (18) ve Ö.A. (20)’nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde bir evde saklandıklarını tespit etti. Akşam saatlerinde operasyon için düğmeye basan ekipler, şüphelileri, altınları ve olay anında kullandıkları silahları kıskıvrak yakaladı.

yeni-proje-9.jpg

Şahıslardan birinin emniyette suç kaydının olduğu belirlenirken, onlarca altın bilezik ve diğer mücevherler kuyumcuya teslim edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

yeni-proje-10.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN