Haberi alır almaz olay yerine koştu, gözyaşlarıyla izledi

Haberi alır almaz olay yerine koştu, gözyaşlarıyla izledi

Bursa'da 4 katlı bir apartmandaki dairede henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Haberi alır almaz olay yerine gelen ev sahibi evinin yanışını çaresizce gözyaşları içerisinde izledi. Daire kullanılamaz hale geldi.

Yangın saat 00.15 sıralarında Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında, bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana geldi. Alevleri fark eden apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, alevler daireyi tamamen sardı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın yaklaşık yarım saat sonra tamamen söndürüldü. Daire yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

yanan-evini-gorunce-gozyasi-doktu-9193-dhaphoto2-copy.jpg

ÇARESİZCE GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ

Öte yandan yangın sırasında misafirlikte olan ev sahibi Yasin Şenol, evinin yandığı haberini alır almaz olay yerine geldi. Şenol, itfaiye ekiplerinin çalışmasını gözyaşları içinde izledi.

yanan-evini-gorunce-gozyasi-doktu-9193-dhaphoto5-copy.jpg

Ekipler, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN