Hatay Kitap Günleri yazarlar, sanatçılar ve gazetecileri ağırlamaya hazırlanıyor

Hatay Kitap Günleri yazarlar, sanatçılar ve gazetecileri ağırlamaya hazırlanıyor

On binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan Hatay Kitap Günleri'nde birçok yazar, sanatçı, gazeteci imza günleri ve söyleşiler düzenleyecek. Hatay Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek fuar, 17 yayın evi ve 19 ünlü yazara ev sahipliği yapacak.

İlk kez düzenlenecek Hatay Kitap Günleri, 18-27 Kasım 2022 günleri arasında Expo Antakya Alanı Kültür Sanat Sokağı'nda kitapseverleri ağırlayacak.

Hatay Kitap Günleri'nde 11.00-20.00 saatleri arasında yapılacak imza günleri ve panellere katılım ücretsiz olacak.

Fuara katılacak yazarlar, sanatçılar ve gazeteciler arasında; Pelin Batu, Mine Söğüt, Yekta Kopan, Ercan Kesal, Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Ahmet Ümit, Levent Üzümcü, Akif Beki, Yavuz Oğhan, Nasuh Mahruki, Seda Selek, Sibel Hürtaş, Ayşen Şahin, Barış İnce, Yılmaz Aslantürk, Murat Menteş, Cem Say, Ayşe Dizman gibi isimler yer alacak.

hatay-buyuksehir-belediye-baskani-lutfu-savas.jpg
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş

"OKUMAK YAŞAMAKTIR..."

Hatay Kitap Günleri ile ilgili konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, şunları söyledi:

"Bu yıl kültürel etkinliklerle yükseltmeyi hedeflediğimiz sanat ışığını Hatay halkına armağan etmek istiyoruz. Okumanın önemini daha çok anlamamız gereken şu günlerde kitapseverleri birbirinden ünlü yazarla buluşturmak için 'okumak yaşamaktır' mottosuyla Hatay Kitap Günleri'ni düzenledik.

Hatay'ın yoğun ilgisini beklediğimiz bu fuarda birbirinden değerli, ünlü yazarlar, sanatçılar ve gazetecileri ağırlayacağız. Sanatçılarımızla yapacağımız etkinliklerde edebiyat, sanat ve şiir söyleşilerinin yanı sıra ülkemizin içinden geçtiği süreci politik, ekonomik ve hukuki olarak değerlendirecek paneller de gerçekleştireceğiz.

Yaptığımız kültür sanat etkinliklerine tüm Hatay halkını davet ediyorum. Şehrimizin zenginliğini kültür sanat etkinlikleriyle taçlandırmayı hedef edindiğimiz gibi halkımızı da sanatla buluşturmaya önümüzdeki projelerle devam edeceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN