Hayvana şiddet de nefret de bitmiyor! Sopa ile saldırdılar

Sokak köpeklerine nefretin körüklendiği son zamanlarda hayvana şiddet haberleri de peş peşe geliyor. Son olarak Bartın'da tavukları kovaladığı iddia edilen köpek sopa ile şiddete uğradı. Saldırganlara ise 2 bin 43’er lira ceza kesildi.

Bartın'da, B.K.’nin bulldog cinsi köpeği, dün akşam saatlerinde komşusu Ö.Y ve B.A. tarafından tavukları kovaladığı gerekçesiyle sopa ile dövüldü. Köpeğinin bacağındaki yaraları gören B.K., polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) ekipleri iş yerindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

CEZASI 2 BİN 43 LİRA

Köpeği dövdüğü belirlenen Ö.Y. ve B.A.’ya, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 2 bin 43’er lira idari para cezası uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN