HDP binasına ispirto bırakan kadın serbest bırakıldı

HDP binasına ispirto bırakan kadın serbest bırakıldı

Adana’da HDP İl Başkanlığı'nın kapısının önüne 3 şişe ispirto ve bir defter bırakan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kişinin tutarsız cevaplar verdiği ve hareketlerinden akıl sağlığıyla ilgili dengesinin yerinde olmadığı değerlendirilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

Merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi’ndeki HDP İl Başkanlığının giriş kapısına 20 Ağustos’ta ispirto şişesi ve defter bıraktıktan sonra gözaltına alınan şüpheli A.C.’nin (26) akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edildi.

hdp-2.jpg

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilen A.C., Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, A.C.’yi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

TUTARSIZ CEVAPLAR VERDİĞİ DEĞERLENDİRİLDİ

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, şüphelinin ilk sorgusunda bahse konu materyalleri kendisinin bıraktığını doğruladığı belirtilerek, şunlar kaydedilmişti:
"Kişinin tutarsız cevaplar verdiği ve hareketlerinden akıl sağlığıyla ilgili dengesinin yerinde olmadığı değerlendirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat çok yönlü devam etmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN