Hem suçlu hem güçlü! Yediği tostun parasını ödemeyip dükkana zarar verdi

Hem suçlu hem güçlü! Yediği tostun parasını ödemeyip dükkana zarar verdi

Antalya'da M.İ.E., tostçu dükkanında tost yedi. Ücretini ödemeden dükkandan ayrılmak isteyen M.İ.E. ile işletme sahibi arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında M.İ.E. dükkana taş ve sopayla zarar verdi.

Antalya Kepez'de meydana gelen olayda alkollü olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen M.İ.E., tostçu dükkanında tost yedikten sonra ücretini ödemeden ayrılmak istedi. İşletme sahibi M.İ.E.'den tostun parasını isteyince tartışma çıktı. Tartışma sırasında M.İ.E., taş ve sopayla dükkana zarar vermeye başladı. Müşteriler bu sırada dükkan önünden geçenler M.İ.E.’ye engel olmaya çalıştı. Çıkan arbede sırasında M.İ.E. darbedildi.

4365193.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla M.İ.E. hastaneye kaldırıldı. M.İ.E.'nin darbedildiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN