Her yer suç mahali: Motosikletli saldırılar bitmiyor

Son zamanlarda artış gösteren motosikletli saldırganlar çeşitli kafelere, iş yerlerine baskın yapıyor. İstanbul'un Başakşehir bölgesinde sabah karşı yaşanan saldırıda yine bir kişi hayatını kaybetti. Motosikletli saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Korkunç olay, akşam saatlerinde Başakşehir Güvercintepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle cadde üzerindeki kafeye gelen 2 şahıstan biri, kafede arkadaşları ile oturan Abdurrahman Polat’a silahla 2 kez ateş etti.

Saldırgan, motosiklete binerek arkadaşı ile birlikte kayıplara karışırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

yeni-proje-8.jpg

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken ağır yaralanan Abdurrahman Polat, sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

yeni-proje-7.jpg

POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Polat’ın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polisin şüphelileri arama çalışmaları ise devam ediyor.