Heyelan nedeniyle cipin üzerine kaya düştü: AK Parti ilçe başkanı 40 saniye ile ölümden döndü

Heyelan nedeniyle cipin üzerine kaya düştü: AK Parti ilçe başkanı 40 saniye ile ölümden döndü

Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle kopan kaya, AK Parti İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu’nun park halindeki cipinin üzerine düştü. Gülsuyu, “Bir evrak alıp aracıma dönecektim. 40 saniye ile ölümden döndük” dedi.

Artvin’in Murgul ilçesinde yamaçta meydana gelen heyelan nedeniyle kopan kaya, AK Parti İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu’nun park halindeki cipinin üzerine düştü.

Kayanın isabet ettiği araç hurdaya dönerken, heyelan nedeniyle ilçedeki su şebekesinde de hasar meydana geldi.

'40 SANİYE İLE ÖLÜMDEN DÖNDÜK'

Yaşananları anlatan Gülsuyu, “Aracımı parti ilçe binasının önüne park ettim. Parti binasından bir evrak alıp, aracıma dönecektim. Aracımdan çıktıktan sonra büyük bir gürültü duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Vatandaşların bağırması üzerine geriye döndüğümde aracımın üzerine kaya parçalarının düştüğünü gördüm. 40 saniye ile ölümden döndük. Yaşayacak günümüz varmış. Aracım hurdaya dönmüş” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN