Hırsızlara kadın kıyafeti giydirip video çekmişlerdi! 8 kişi gözaltına alındı

Hırsızlara kadın kıyafeti giydirip video çekmişlerdi! 8 kişi gözaltına alındı

İstanbul Arnavutköy’de mahalleli gençlerin, kuş hırsızlığı yaptığını iddia ettikleri iki kişiye kadın kıyafeti giydirip zorla özür dilettikleri anları kayda almaları sosyal medyada gündem oldu. Tepki çeken görüntüler üzerine polis harekete geçti.

Olay, Boğazköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kuş hırsızlığı yaptığı öne sürülen iki genç mahallede yakalandı. Gençlere kadın kıyafeti giydirilerek özür dilemeleri sağlandı, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin elinde kesici alet bulunduğu ve şahıslara belirli ifadeleri zorla söylettiği görüldü.

Sosyal medyada yayılmasıyla büyük tepki çeken olayın ardından İstanbul Emniyeti soruşturma başlattı. Görüntülerde yer alan Y.B. (17) ve V.E. (16) ile onları kayda aldığı belirlenen B.A.Z. (21) ve M.D. (15) gözaltına alındı.

Soruşturma derinleştikçe çarpıcı detaylar ortaya çıktı. B.A.Z.’nin daha önce Y.B. ve arkadaşları tarafından benzer şekilde zorla soyundurulup özür dilemeye zorlandığı ve bu anların da kaydedildiği belirlendi.

Polis, olayla bağlantılı oldukları tespit edilen Y.B. (17), A.E. (25), F.Ö. (21), Y.K. (16), M.K. (16) ve Y.T. (16)’yi de gözaltına aldı. Şüpheliler hakkındaki işlemler İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN