İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Bozüyüklüler ile buluşacak

İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Bozüyüklüler ile buluşacak

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Bozüyüklü çocuklarla buluşacak. Konser öncesinde Bozüyük’e gelen orkestra sahnedeki yerlerini alarak çalışmalarına başladı.

Bozüyük Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen konser programı Metristepe Kültür Merkezi’nde 15 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek. Bozüyüklüler tarafından yoğun ilgi gören konser programının biletleri Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

Elde ettiği başarılar ile ünü Türkiye sınırlarını aşan İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası konserde Simay Pala’nın şefliğinde Georgy Sviridov’un “The Snow Storm”, “Troyka”, “Military March”, Jaques Offenbach’ın “Can-Can”, Oyıtr İlyiç Tchaikovsky’nin “Waltz Of the Flowers” ve Duke Ellington’un “Caravan” adlı eserlerini seslendirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN