İmamoğlu'ndan 'memur' vurgusu: Kimsenin adamı olmayacaklar

İmamoğlu'ndan 'memur' vurgusu: Kimsenin adamı olmayacaklar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin Saraçhane ana yerleşkesindeki tarihi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, yeni mesai arkadaşlarına bir konuşma yaptı. İBB, İETT ve İSKİ'de görev yapacak memurlarla konuşan İmamoğlu, '16 milyon insana hizmet ediyoruz, çalışanlar kimsenin adamı olmayacak' vurgusu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; İBB, İETT ve İSKİ’de görev yapacak 388 yeni memurla bir araya geldi.

Buluşmayı geçtiğimiz Şubat ayı için planladıklarını aktaran İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bunu gerçekleştiremedikleri bilgisini paylaştı.

Deprem felaketinde hasar gören şehirlerde yaşayan vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan İmamoğlu, “Ülkemizin, devletimizin her kurumunun bu konuda hassas olacağı gibi, bize düşen ne var ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün kurumlarımızla bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Orada bulunan tüm vatandaşlarımıza neleri ulaştırabiliriz, neleri yapabiliriz konusunda hassas bir süreç yöneteceğiz ve asla o bölgeyi terk etmeyeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, memurların ayrıştırılmayacağına vurgu yapıldı. Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda 'kimsenin adamı olmayacaklar' ifadesini kullandı.

muhalifs.jpg

'KİMSENİN ADAMI OLMAYACAKLAR'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şu sözleri kaydetti:

"Kimsenin adamı olmayacaklar, 16 milyon İstanbulluya hizmet edecekler. Liyakatle, sınavları geçerek göreve başlayan yeni memurlarımız hiçbir ayrım gözetmeden, kamuya yaraşır, hakka, hukuka uygun şekilde çalışacaklar. Hepsine hayırlı olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN