İstanbul barajlarında son durum

İstanbul barajlarında son durum

İSKİ verilerine göre, İstanbul'daki barajların doluluk oranı %78,47'ye yükseldi. Dün bu oran %78,46 olarak ölçülmüştü.

İstanbul’da son haftalarda etkili olan yağışlarla birlikte barajlardaki su seviyeleri yükselmeye devam ediyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) verilerine göre, megakentte barajların ortalama doluluk oranı 10 Mart’ta %77,98 iken, 16 Mart itibariyle %78,47’ye yükseldi.

BARAJLARDA SON DURUM

Barajlardaki su seviyesi artış gösterirken, en yüksek doluluk oranı %95,1 ile Elmalı Barajı’nda ölçüldü. En düşük doluluk oranına sahip baraj ise %56,69 ile Istrancalar Barajı oldu.

İSKİ verilerine göre 16 Mart itibarıyla İstanbul’daki barajların doluluk oranları şu şekilde:

  • Alibey Barajı: %64,87

  • Büyükçekmece Barajı: %74,55

  • Darlık Barajı: %76,66

  • Elmalı Barajı: %95,1

  • Istrancalar Barajı: %56,69

  • Kazandere Barajı: %83,19

  • Pabuçdere Barajı: %81,72

  • Sazlıdere Barajı: %57,94

  • Terkos Barajı: %80,07

  • Ömerli Barajı: %89,13

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN