İstanbul Havalimanı'nda otel var mı? Günlük fiyatı ne kadar?

İstanbul Havalimanı'nda otel var mı? Günlük fiyatı ne kadar?

Avrupa'nın en büyük havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı'nda 451 odalı otel bulunuyor. 40 bin araç kapasiteli havalimanının otel işletmesini, Londra merkezli 'Yotel' firması yapıyor. İstanbul Havalimanı otelinin bir gecelik ücreti ise 224 euro (3 bin 421 TL) olarak belirlenmiş durumda. İşte, İstanbul Havalimanı otel hizmeti hakkında bilgiler...

İstanbul'da 24 Ocak 2022 tarihinde yaşanan kar fırtınası nedeniyle 23 saat boyunca İstanbul Havalimanı'nda uçuş yapılamadı. Yüzlerce yolcu saatlerce uçağın içinde beklerken, binlerce yolcu terminal binasında yerlerde yatarak sabahlamak zorunda kaldı. Bu sırada yabancı yolcular "Otel ihtiyacımız var" sloganları atarak durumu protesto etti.

6.jpg

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA OTEL VAR MI?

2018 yılında açılan İstanbul Havalimanı'nda Avrupa'nın en büyük havalimanı oteli bulunuyor. Ücretli hizmet veren otel; giden yolcu katında, pasaport kontrol alanı yanında bulunuyor.

Havalimanı otelinin işletmesini Londra merkezli otel grubu 'Yotel' yapıyor. 451 odanın 102 odası hava tarafı, 349 odası da kara tarafı için ayrılmış.

Hava tarafında oda konfigürasyonu transit yolcuların öncelikli beklentilerine uygun olarak tasarlanmış. Bu bölümde 0-3 saatten başlayan kısa süreli konaklamalar da mümkün.

Kara tarafı odaları ise uzun süreli konaklamalara da imkan sağlayacak şekilde daha geniş ve ekstra konforlu olarak düzenlenmiş. Fitness center, toplantı odaları ve restoran-bar-lounge alanları bulunuyor.

5.jpg

İSTANBUL HAVALİMANI OTELİ GÜNLÜK FİYATI NE KADAR?

İş ya da eğlence amaçlı seyahat edenlerin yanı sıra Yotel, İstanbul Havalimanı'nda bulunan uçuş ekipleri ve İstanbul'da bulunan tüm şirketler düşünülerek tasarlanmış.

İstanbul Havalimanı oteli gecelik fiyatı en düşük ücreti 224 euro (3 bin 421 TL) olarak belirlenmiş durumda. Yotel'de kalmak için internetten de rezervasyon yapılabiliyor.

İSTANBUL HAVALİMANI OTEL REZEVASYON SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN