İstanbul'da otogarlar açık mı? Şehirlerarası otobüs seferleri ne zaman yapılacak?

İstanbul'da otogarlar açık mı? Şehirlerarası otobüs seferleri ne zaman yapılacak?

İstanbul'da trafiği felç eden kar yağışı dolayısıyla Esenler otogarı, Alibeyköy cep otogarı, Harem otogarı başta olmak üzere kent genelindeki bütün otobüs terminallerine giriş-çıkışlar 26 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 09.00'da kadar durduruldu. İşte, İstanbul'da otogarların son durum...

Şehirlerarası otobüs seferleri iptal mi edildi, merak konusu oldu. Zira, özellikle batı bölgelerinde etkili olan kar yağışı, karayollarının kapanmasına neden oldu. Olumsuz hava koşullarından İstanbul Havalimanı da nasibini alırken, şehirlerarası yolcu otobüslerinin seferleri de durduruldu.

İSTANBUL'DA OTOGARLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Marmara Bölgesi'nde vorteks ve EDK etkisiyle çok şiddetli hissedilen kar yağışı dolayısıyla İstanbul Valiliği, Megakent'teki bütün otogarların ve otobüs terminallerine giriş-çıkışların 26 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 09.00'da kadar durdurulmasına karar verdi. Bu tarihe kadar şehirlerarası yolcu otobüsleri İstanbul'a giremeyecek ve çıkamayacak.

fj8ox44x0ag6yfd.jpg

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) İstanbul'daki kar yağışına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi.

İmamoğlu, "Meteorolojinin verdiği uyarılara göre her an baskın yağışları bizimle olacak. Vatandaşlarımıza olan uyarımız devam etmektedir. Her ne kadar trafikle ilgili akışı en verimli şekliyle şu an sürdürdüğümüzü ifade etsek de bir anda bastıran bir kar, kış koşullarına hazırlık olmayan bir araç ya da yoğunlaşan trafikten dolayı tıkanıklık o yollara hizmet etmemizi de engelleyecek. Lütfen vatandaşlarımız bu koordineli çalışmalarına bizimle devam etsinler. Hiçbir vatandaşımız acil ihtiyacını hissettiğinde kendini yalnız hissetmesin. Bizler 7/24 onların yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN