İstanbul'da bugün hastaneler ve eczaneler açık mı? İşte son durum

İstanbul'da bugün hastaneler ve eczaneler açık mı? İşte son durum

İstanbul'da son yılların en şiddetli kar yağışı yaşanırken, ulaşım adeta durmuş durumda. Bu kapsamda kent genelinde devlet memurları 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayıldı. Kamu personelleri bugünü izinli geçirirken hastaneler ve eczaneler normal mesaide hizmet vermeyi sürdürüyor. İşte, İstanbul'da hastane ve eczane çalışma saatleri son durumu...

İstanbul'da eczanelerin ve hastanelerin açılış-kapanış saatlerinde bir değişiklik yapılmadı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle kara yolu ve hava yolu ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Kent trafiğinin daha fazla olumsuz etkilenmemesi için bazı meslek gruplarının mesai saatlerinde değişiklik yapıldı.

İSTANBUL'DA 25 OCAK SALI GÜNÜ HASTANELER AÇIK MI?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, "Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır" açıklamasında bulundu.

Sağlık çalışanları idari izin kapsamının dışında tutuldu. Dolayısıyla 25 Ocak 2022 Salı günü hastaneler hizmet vermeyi sürdürüyor.

İSTANBUL'DA 25 OCAK SALI GÜNÜ ECZANELER AÇIK MI?

İstanbul'da hizmet veren eczanelerin çalışma saatlerinde bir değişiklik bulunmuyor.

Olumsuz hava koşulları dolayısıyla bazı meslek gruplarının mesai saatlerinde yeniden düzenleme yapıldı. Fakat eczanelerin açılış-kapanış saatlerinde bir değişiklik yapılmadı.

İstanbul'da saat 09.00'da açılan eczaneler, saat 19.00'da kapanıyor.

20200602-eczane-mesai-saatleri-600px.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN