İstanbul Havalimanı'nda mahsur kalan turistlerden protesto

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda mahsur kalan turistler "We need hotel" sloganları atarak durumu protesto etti.

İstanbul'da etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı felç etti. Dün şiddetini artıran kar fırtınası sonrası İstanbul'da yollar kapandı. İstanbul Havalimanı, tüm uçuşlarını durdurdu. Birçok insan yollarda ve araçlarında mahsur kaldı. İstanbul Havalimanı'nda ise durum aynıydı. Uçuşu için havalimanına gelen yüzlerce insan geceyi havalimanında geçirmek zorunda kaldı.

ucak.jpg

"WE NEED HOTEL" PROTESTOSU

Bugün ise İstanbul Havalimanı'ndaki turistler, havalimanında kalmak zorunda bırakıldıkları için durumu protesto etti. İstanbul Havalimanı'ndan gelen videolarda turistlerin "We need hotel" diye slogan attıkları görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN